Înscriere workshop IBM

O parte din îndrumările Organizației Mondiale a Sănătății privind limitarea extinderii ulterioare a COVID-19 este practicarea distanțării sociale. Drept urmare, școlile au luat măsuri de precauție prin închiderea sediilor. Avand copiii acasă pentru o perioadă nedeterminată de timp, părinții și profesorii recunosc nevoia vitală de a-i menține angajați, distrați și la zi cu educația lor.

Cum poate ajuta tehnologia?

Este imperativ ca învățarea și devoltarea să poată continua atunci când instituțiile de învățământ trebuie să schimbe modul în care predau în perioade de criză, cum ar fi pandemia COVID-19.
IBM vrea să contribuie cu specialiştii, tehnologia şi cunoştinţele sale pentru a sprijini efortul colectiv de a diminua efectele negative ale acestei crize sanitare şi sociale.  Vrem sa fim alaturi de profesorii si de parintii care depun eforturi in a mentine copiii implicati in activitati educationale si in a ii motiva sa invete in aceste momente incerte.


Inițiativa IBM

IBM își extinde resursele de educație online prin intermediul unei noi ințiative, prin susținerea de workshop-uri gratuite cu scopul de a ajuta studenții să învețe despre tehnologii emergente precum Watson și modul de utilizare al acestora. Aceste workshop-uri pot oferi utilizatorilor instrumentele necesare pentru a explora noi idei, cariere și cursuri pentru a-și atinge potențialul maxim - oricând, oriunde.


Detalii workshop-uri

Workshop-ul se va axa pe implementare hands-on, va dura aproximativ 2 ore și va fi axata pe zona de COGNITIVE. Din punct de vedere tehnic, nu sunt necesare cunoștințe de inteligență artificială deoarece trainer-ul va include o prezentare a conceptelor necesare la începutul workshop-ului.  
Numărul minim de participanți ar fi 20, iar pre-condițiile ar fi ca fiecare participant să aibă un laptop cu acces la internet pe care să execute laboratorul.

În cadrul evenimentului, participanții vor primi vouchere pentru IBM Cloud ce permit accesul la funcții premium în mod gratuit pe o perioada mai îndelungată de timp. În acest fel, cunoștințele predate pot fi folosite în practică (de exemplu, dezvoltare aplicații pentru licență etc.).

Pentru studenții doritori să participe, vă rugăm să vă înscrieți în formularul de mai jos. Înscrierile se încheie pe data de 21 iunie, la ora 20:00. Cei înscriși vor primi apoi un link cu instrucțiuni. 

Ne pare rău, această activitate s-a închis la Sunday, 21 June 2020, 20:00 şi nu mai este disponibilă

Sorry, only enrolled users are allowed to make choices.

În acest moment rezultatele nu pot fi vizualizate.